BYSNAILMAIL

Hos Bysnailmail kan du få designet invitationer til DIN særlige begivenhed: dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, reception, fernisering eller årstidsfest. Invitationen designes efter DINE ønsker eller ud fra idéer som BYSNAILMAIL udvikler.

Bysnailmai kan stå for hele ”papirlinjen” dvs. invitation, bordkort, menukort, takkekort osv. fra idé til afsendelse med posten.

Bysnailmai vil med sine invitationer gerne være med til at skabe en særlig stemning omkring en kommende begivenhed. Med en invitation der ikke skal passe til standardmål, men som designes specielt til formålet vil de inviterede få en oplevelse med posten som skaber glæde, positive forventninger og følelsen af at dette er noget særligt. En eksklusiv post der skiller sig ud i den digitale kommunikationsmasse.

Bysnailmai er lysten til at eksperimentere og udvikle idéer, hvor papir, print og form er de primære elementer. Det er lysten til, at skabe produkter som glæder.

Bysnailmai består af, grafisk designer Charlotte Valbjørn Rump som er uddannet fra Institut for Visuel Kommunikation på Danmarks Designskole.

 

BYSNAILMAIL GRAPHIC

Har du en brug for at få en visuel form på et projekt eller en af dine idéer? Så skal du være meget velkommen til at kontakte Bysnailmail.